Interiérové ​​fontány - Zažijte přirozené kouzlo vody

Interiérové ​​fontány - Zažijte přirozené kouzlo vody

Bytové interiérové ​​fontány

Interiérové ​​fontány a vodní stěny přinesou zvláštní atmosféru do jakékoli místnosti, ve které jsou umístěny. Jednou z mnoha výhod jsou uklidňující zvuky vody, které přinášejí pocit klidu a pomáhají zapomenout na stres. Vodní prvky rádi využívají i designéři ke zkrášlení a oživení vnitřních prostor.

Umístění interiérové ​​fontány ve Vaší firmě dodá přidanou hodnotu a změní vzhled místnosti v jediném okamžiku. Díky vodní atrakci ve vstupní hale, v kanceláři či recepci snáze vytvoříte uklidňující atmosféru pro Vaše klienty či personál. Další přidanou hodnotou je umístění firemního loga nebo sloganu na fontány, čímž určitě vzbudíte zájem Vašich potencionálních zákazníků.

Díky širokému sortimentu vodních atrakcí, interiérových fontán, zvlhčovačů vzduchu a příslušenství, vám nabízíme různé možnosti, jak oživit váš obytný prostor nebo kancelář harmonickou atmosférou.

Keramické fontánky

Domácí keramické fontány ve třech barevných provedeních. Voda v nich pomocí čerpadla přetéká přes stupňovité kaskády. Při výrobě těchto fontán použit  velmi kvalitní jíl. Naše keramické interiérové ​​fontány mají tuto proto vysokou kvalitu. Povrch je dokončen při teplotě 1255 C. Tato vynikající konečná úprava garantuje neomezenou trvanlivost. Keramické fontánky doporučujeme umístit na stolek nebo do zimní zahrady, kde vytvoří příjemnou atmosféru.

Fontánky z přírodního kamene, kombinace přírodního kamene s nerezem

Tyto interiérové ​​fontánky mají elegantní, moderní vzhled. Voda stéká po stěnách z kamene, která je nasvícena. Okouzlující bytové nebo kancelářské doplňky, které Vám přinesou klid a harmonii.

Vodní stěny

Nejen, že jsou vodní stěny ideální pro Váš domov, ale jako jedinečné umělecké dílo pro odbourání stresu a relaxaci, jsou stejně skvělé i pro komerční prostředí. Umístěte vodní stěnu do čekárny, kanceláře či na recpci.
 

Domácí zvlhčovače a vyvíječe mlhy

Zvlhčovače vzduchu čistí vzduch od pylu či prachu, zabraňují vysušování sliznice a tím vytvářejí příjemné prostředí nejen pro alergiky a astmatiky. Vyvíječe mlhy v nerezovém provedení. Unikátní zařízení vhodná pro domácí použití, která vytvářejí mlhu z vody a velmi účinně zvlhčují vzduch. Vyvíječe mlhy jsou ideální pro použití v akváriu, teráriu, vnitřní fontánce jezírku či pro zvýraznění efektu potoků a kaskád.