12V zahradní osvětlení Garden Lights

12V zahradní osvětlení Garden Lights

K instalaci systému Garden Lights není nutné volat odborníka. Můžete si ji udělat sami! Ve většině zahrad postačuje jedna centrální 230V přípojka pro osvětlení celé zahrady přes 12V transformátor což je jednoduché a bezpečné. U 12V systému není třeba ukládat kabely do velké hloubky pod zem. Na rozdíl od 230V systémů, u kterých je nutno kabely umístit minimálně půl metru pod povrch. Maximální délka kabelu od transformátoru k osvětlení pomocí LED je nejvýše 50 metrů a pomocí halogenu nejvýše 35 metrů. Pro zvýšení bezpečí okolí vašeho domu a zahrady, můžete použít 12V pohybový senzor nebo 12V programovatelný soumrakový senzor. 12V sadou dálkového ovladače a přijímače umíte zapínat a vypínat až devět skupin svítidel. Tyto skupiny si můžete vytvořit a naprogramovat sami.

Postup při návrhu osvětlení:

1. Volba osvětlení

Vyberte si vhodná osvětlení z naší nabídky. Široká nabídka světel zahrnuje bodová, nástěnná, vestavná či sloupková svítidla.

2. Volba transformátoru

Výkon vybraného transformátoru (21, 60 nebo 150 W) musí být vyšší než celkový součet příkonu vámi vybraného osvětlení.

3. Volba kabelu

Volba kabelů – hlavní kabel, kabelový rozdělovač nebo prodlužovací kabel si vybíráme v závislosti na výběru typu transformátoru. Pokud jste zvolili 21W, nebo 60W transformátor, vyberte si 10 m SPT-1W hlavní kabel. Pokud váš systém vyžaduje 150 W transformátor, doporučujeme použít 15 m SPT-3W hlavní kabel, případně můžete rovnou začít s kabelovým rozvodem, nebo s prodlužovacím kabelem.

 

Systém Plug and Play znamená jednoduchou instalaci osvětlení zahrady. Osvětlovací techniku ​​Garden Lights si můžete snadno a bezpečně nainstalovat bez odborných znalostí, stačí dodržovat návod. Každá lampa je dodávána s dvoumetrovým nebo třímetrovým kabelem s konektorem odolným vůči stříkající vodě a připojitelným na kabely nízkého napětí. Všechny kabely a transformátory jsou také odolné vůči stříkající vodě a lze je navzájem snadno spojovat.



  • Velice jednoduchý a bezpečný návrh, instalace a později změna vlastního plánu osvětlení.
    Jednoduchý systém napojení kabelů a osvětlení.
    Šetříte energii využitím LED světelných zdrojů.

 

12V zahradní osvětlení naleznete v našem eshopu