Inteligentní využití vody - čerpadla značky OASE

Inteligentní využití vody - čerpadla značky OASE

Inteligentní využití vody – čerpadla značky OASE

Voda jak v domě tak i na zahradě je vždy nutná. OASE nabízí pro každé použití chytrá a spolehlivá řešení, která splňují i ​​ty nejvyšší nároky na zásobování vodou. Inteligentní zahradní čerpadla a domácí vodní automaty série ProMax nebo robustní ponorná čerpadla s integrovanou automatikou se postarají o nepřetržitou dodávku vody – efektivně a šetrně k přírodním zdrojům.

Dovolujeme si vám představit řadu čerpadel ProMax:

ProMax Garden Classic – zahradní čerpadlo nabízené ve dvou verzích – ProMax Garden Classic 3000 a 4500. Čerpadlo se vyznačuje mimořádně tichým chodem díky hydraulickému pouzdru z šedé slitiny. Z předností čerpadel můžeme vyzvednout atraktivní poměr výkonu přečerpávání k tlaku voda a příkonu – (4,1 bar, 2900 l/hod a cca 600 W případně 4,4 bar, 4200 l/hod. a cca 900 W). Obě čerpadla jsou vybavena dobře viditelným páčkovým spínačem modré barvy. Čerpadlo má zabudované stabilní madlo pro příjemné nošení.

ProMax Garden – zahradní čerpadlo s integrovaným předfiltrem ve třech verzích – ProMax Garden 3500, 5000 a 6000/5. Díky předfiltru se hydraulika čerpadla mnohem rychleji naplní vodou bez nutnosti použití nálevky. V čerpadlech je integrován zpětný ventil pro pohodlné první naplnění /zavodnění čerpadla/. Chtěl bych poukázat na přednosti čerpadla ProMax Garden 6000/5. Mezi hlavní přednosti patří:
  • tichý chod díky pětistupňovou technikou čerpacích kol v kombinaci s velkoobjemovou optimalizovanou hydraulickou jednotkou z platu vyztuženého skelným vláknem.
  • Kontrola průtoku a termická ochrana proti chodu na sucho
  • Čerpadlo se po jednoduchém stračení tlačítka přepne do pohotovostního režimu připraveného k chodu s externím tlakovým spínačem
  • Modré a červené diody na zadní části madla srozumitelně indikují stav chodu čerpadla

ProMax Garden Automatic – domácí vodní automat dostupný ve 4 verzích – ProMax Garden Automatic 3500, 4000, 5000, 6000/. Jakmile je domácí vodní automat nainstalován je připraven pro další použití a začne s přečerpáváním vody v potřebném množství ihned při otevření vodního kohoutku. Tato čerpadla jsou vybavena předfiltrem, integrovaným zpětným ventilem, ochranou proti chodu na sucho stejně jako pětistupňovým čerpacím systémem (typ 6000/S) jsou tato čerpadla dokonalým pomocníkem pro zásobování vody pro dům a zahradu.

ProMax Pressure Well – automatické čerpadlo pro hluboké studny dostupný ve 2 verzích – ProMax Pressure Well. Díky integrovanému tlakovému spínači s kontrolou průtoku se snadno instalují a bezpečně provozují. Se svým osmistupňovým čerpacím systémem vytvářejí tato čerpadla tlak až do 5,7 baru pro silné a rychlé zavodnění a také pro náročné zásobování domácnosti vodou. Hlavní výhodou automatického ponorného tlakového čerpadla ProMax Pressure je jeho možnost instalace ve vertikální i horizontální poloze díky podstavci – „noze“ pro použití v cisternách s gumovými nástavci k redukci hluku.