Odpuzovače komárů - alternativní přístup v boji proti komárům

Odpuzovače komárů - alternativní přístup v boji proti komárům

Účinná ochrana proti komárům díky 15 x 15 stopové zóně ochrany.

S odpuzovačmi komárů se vyhnete používání sprejů přímo na pokožku, potřebě nakupování svíčkových repelentů i typickému zápachu doprovázejícímu tradiční repelenty. Odpuzovače komárů neobsahují tzn. DEET sloučeninu, která je běžnou součástí sprejových repelentů. Namísto ní využívají jako aktivní složku aletrin – syntetickou verzi látky přirozeně se nacházející v květech chryzantémy.

Odpuzovače komárů jsou v nabídce v různých variantách, nadesignovaných přesně podle Vašich potřeb. Ať už jde o ruční přenosné odpuzovače do přírody, stolní odpuzovače vhodné na terasu, nebo odpuzovače ve formě pochodní a luceren, vhodné na zahrady, nebo do parků.

Jak to funguje?

Většina odpuzovačů komárů v nabídce funguje na jednoduchém principu. Pohon zajišťují malé butanové kartuše, které mají výdrž až 12 hodin a ochranné polštářky, každý s efektivností 4 hodiny.
Celý tento proces je velmi snadný. Stačí zapnout odpuzovač komárů, butanová kartuše poskytne potřebné teplo, toto teplo zahřívá kovovou mřížku a aktivuje účinné látky nasáklé v ochranném polštářku, který tyto látky následně vylučuje do okolí a zajistí tak ochrannou zónu 15 x 15 stop (21 m2). Díky tomuto jednoduchému principu můžete odpuzovače využít během túry, při rybaření nebo během večerů s přáteli na terase Vašeho domu. A to vše bez potřeby elektrické energie.

Výhody odpuzovačů komárů

  • Už nemusíte používat tradiční sprejové repelenty, či krémy a vystavovat tak pokožku chemikáliím.
  • Nemusíte kupovat svíčkové repelenty s otevřeným ohněm a typickou citronelový vůní.
  • Vyhnete se zápachu, složce DEET a nepořádku.
  • Díky 15 stopové zóně ochrany se k Vám komáři nepřiblíží a nemusíte je po použití uklízet.
  • Odpuzovače nemusíte dobíjet. Stačí vyměnit butanovou kartuši, popřípadě ochranný polštářek a zařízení funguje dále.
  • Odpuzovače jsou v nabídce v různých variantách. Malé přenosné odpuzovače do ruky vhodné zejména do přírody, moderně nadizajnované odpuzovače, které můžete položit na stůl na Vaši terasu nebo pochodně, které můžete jednoduše zapíchnout do země a které kombinují dvě funkce - odpuzování komárů a světelný zdroj.
  • Ke všem druhům odpuzujících se dají jednoduše dokoupit různé doplňky a náhradní náplně.