Společnost HUNTER

Společnost HUNTER

Těchto pár řádků bude věnováno představení společnosti HUNTER, jejíž produkty rovněž nabízíme jako profi zavlažovací komponenty světové kvality.

Společnost Hunter se sídlem v San Marcos v Kalifornii od roku 1981 se zaměřuje na výrobu produktů, které umožňují zavlažovacím odborníkům vytvářet řešení, která využívají co nejméně vody a energie k vytvoření optimální krajinné funkce a atmosféry.

Hunter Industries je světový výrobce produktů pro zavlažování, venkovní osvětlení, dávkovací techniku ​​a zakázkovou výrobu. Hunter company také jako rodinná společnost nabízí celé spektrum energeticky a energeticky efektivních řešení pro rezidenční, komerční, komunální a zemědělské aplikace. Současná produktová řada zavlažovacích systémů Hunter, navržená s ohledem na požadavky odborníků na zavlažování, zahrnuje vyskakovací rotory poháněné ozubeným kolem, vysokoúčinné rotační trysky, postřikovače, ventily, ovladače, centrální ovladače, profesionální kapání krajiny a snímače počasí.

Jak a kde to všechno začalo...

Hunter Industries založil průkopník v zavlažovacím průmyslu a podnikatel Edwin „Ed“ Hunter s pomocí svých synů Paula a Richarda a dcery Ann. V roce 1983 představil malý tým Hunter do světa zavlažování ozubený rotor s PGP. Tento proprietární produkt začal v průmyslu zavlažování země zvaném „The Rotor Revolution“. Díky úspěchu jako efektivního a spolehlivého produktu se Hunter rychle dostal na mapu uznávaného výrobce zavlažovacích zařízení. V roce 1985, s rostoucí poptávkou po PGP, společnost Hunter otevřela mezinárodní distribuční kanály v Austrálii a Evropě.

Od roku 1994 závlaha...

Do roku 1994 se katalog Hunter rozšířil o rotory, postřiky, ventily a ovladače na krátké a velké vzdálenosti. Když byla společnost stabilní a světlá budoucnost, Ed odešel do důchodu v roce 1994. Dalším vůdcem společnosti Hunter Industries by byl Edův syn Richard, uznávaný inženýr a podnikatel. V průběhu 90. let a do nového tisíciletí se Hunter rozrostl a stal se lídrem na trhu s komponenty zavlažovacích systémů pro rezidenční, obchodní a golfová hřiště. Produktová řada nyní zahrnuje produkty od rotorů, které se pohybují mezi 10 až 160 stopami, MP Rotator šetřící vodu, klimatické regulátory zavlažování, ventily vyrobené tak, aby vydržely 220 PSI, plně modulární Ovladače I-Core, velmi populární bytové ovladače X-Core, podpovrchové zavlažovací Eco-Mat, Professional Landscape Dripline se zabudovanými zpětnými ventily a několik robustních možností centrálního ovládání.

Hunter se zavázal vyrábět výrobky špičkové kvality, které využívají pouze vodu a energii potřebnou k efektivnímu provedení práce.