Společnost Rain Bird

Společnost Rain Bird

Představujeme vám společnost Rain Bird. Společnost, která zanedlouho oslavy 100 ročnici. A právě díky svým zkušenostem patří mezi špičku v závlahových systémech a vlastni několik patentů ze svého širokého spektra komponent, které s hrdostí vám umíme nabídnout i my ve společnosti PETOMAR.

Americká společnost RAIN BIRD je na trhu 90 let a v současnosti je největším světovým výrobcem závlahových systémů. Od svého počátku se specializuje pouze na závlahové systémy a má celosvětově nejširší sortiment výrobků.

Rain Bird Corporation je přední světový výrobce a poskytovatel zavlažovacích produktů a služeb se sídlem v Azusu v Kalifornii. Od začátku vyrábí a nabízí nejširší škálu zavlažovacích produktů pro farmy, golfová hřiště, sportovní arény, obchodní domy a domy ve více než 130 zemích světa. Dnes společnost nabízí více než 4 000 zavlažovacích produktů a služeb šetřících vodu s kancelářemi a výrobními závody v Arizoně, Alabamě, Mexiku, Francii a dalších zemích po celém světě.

Závazky.

Závazek společnosti k Inteligentnímu použití vody ™ se projevuje nejen v jejich vysoce kvalitních výrobcích, ale také prostřednictvím odborných odborníků na vodní hospodářství, kteří sdílejí svou vášeň pro ochranu vody. Poskytují vzdělání, školení a služby pro průmysl a komunity kolem sebe a vytvářejí dlouhodobá a zodpovědná partnerství se svými zákazníky, prodejci a městy, ve kterých žijí. Toto úsilí spolu s jejich vysoce kvalitními výrobky bylo v průběhu let oceněno mnoha oceněními.

Projekty společnosti.

Rain Bird se podílí na fascinujících projektech v různých prostředích po celém světě, od navrhování zavlažování země pro profesionální fotbalová hřiště v Brazílii až po projektování inteligentního zavlažovacího systému golfového hřiště v Admirals Cove na Floridě. Podporují udržitelnost životního prostředí prostřednictvím partnerství s eko-městem Dubai Silicon Oasis a pomohli jim s renovací National Mall ve Washingtonu DC. Tyto projekty jsou jasným příkladem toho, jak Rain Bird jednoznačně hraje důležitou roli při pomoci světu při inteligentním využívání vody a je dosud jednoznačným lídrem zavlažovací techniky.

Pojem a značka Rain Bird označuje a definuje top kvalitu zavlažovacího sortimentu.