Společnosť TORO

Společnosť TORO

Ve společnosti The Toro Company jsme hrdí na to, že pomáháme našim zákazníkům obohacovat krásu, produktivitu a udržitelnost země.

Společnost TORO v roce 2014 oslavilo své sté výročí založení, kde přislíbilo pokračování v posilování jejich pozice předního světového poskytovatele inovativních řešení pro venkovní prostředí včetně údržby trávníků, správy sněhu a ledu, krajiny, pronájmu a speciálních stavebních zařízení, řešení zavlažování a vnější.
The Toro Company hrdě prezentuje, pomoc zákazníkům obohacovat krásu, produktivitu a udržitelnost země. Prostřednictvím silné sítě profesionálních distributorů, prodejců a maloobchodníků ve více než 125 zemích nabízí širokou škálu produktů, které pomáhají golfovým hřištím, profesionálním dodavatelům, správcům pozemků, zemědělským pěstitelům, půjčovnám, vládním a vzdělávacím institucím a majitelům domů.
Jejich výrobky jsou použity na tak významných místech a událostech, jako jsou Carnoustie Golf Links ve Skotsku (hostitel Open Open 2018), golfové hřiště Torrey Pines, St Andrews Links ve Skotsku, Pinehurst Resort, Château de Versailles ve Francii, Real Madridský klub de Futbol ve Španělsku, středisko Walta Disney World® a mistrovství Wimbledonu.

NÁŠ ÚČEL - Pomáhat našim zákazníkům obohatit krásu, produktivitu a udržitelnost země.
NAŠE VIZE - Být nejdůvěryhodnějším lídrem v řešeních pro venkovní prostředí. Každý den. Všude.
NAŠE POSLÁNÍ - Poskytovat vynikající inovace a poskytovat vynikající péči o zákazníky.

„Jsme hrdí na to, že sloužíme těmto a mnoha dalším místům po celém světě.“