Postup návrhu 12V zahradního osvětlení

Postup návrhu 12V zahradního osvětlení

1. Vyberte si své světla

 

V sortimentu Garden Lights lze vybrat z přibližně 120 světel. Při výběru vašich světel byste se měli pokusit přemýšlet o tom, co se snažíte dosáhnout. Je toto osvětlení čistě estetické, mělo by osvětlit velkou plochu, jednu rostlinu nebo prvek? Zvolte si požadované typy osvětlení a zakreslete na plánu jejich umístění.

 

2. Vyberte si Transformátor

Když se podíváte na stránku a vyberete zahradní světla, které chcete použít, vaším dalším úkolem je vybrat správný transformátor, který chcete použít. K dispozici jsou dva transformátory, 22W a 150W. Chcete-li vybrat správný transformátor, vše, co musíte udělat, je připočítat celkový příkon vašich světel. Chcete-li najít příkon, jednoduše se podívejte na popis produktu a vyhledejte světelný zdroj. Jakmile zjistíte výkon vašeho zahradního osvětlení, jednoduše vyberete transformátor, který vyhovuje tomuto celkovému příkonu. Důležité je mít na paměti, že pokud v budoucnu budete chtít přidat nějaké osvětlení, měli byste zvolit výkonnější transformátor. Důrazně doporučujeme, abyste se snažili nechat 20% kapacity, pokud je to možné, protože to prodlužuje životnost transformátoru. Případně budete muset využít více transformátorů.

 

3. Vyberte napájecí kabely

 

Takže když už máte vybráno zahradní světla a transformátor, musíme všechno připojit. K dispozici jsou dva hlavní kabely, 3 prodlužovací kabely a třícestný rozbočovač. Zvolená kabeláž závisí na poloze vašeho zahradního osvětlení a vašeho zdroje energie. Cílem je jednoduše připojit všechny body pomocí co nejmenší kabeláže. Zvolená kabeláž závisí na poloze vašeho zahradního osvětlení a vašeho zdroje energie. Cílem je jednoduše připojit všechny body pomocí co nejmenší kabeláže. Mnozí naši zákazníci se k nám opět vracejí a dokupovávajú další světla. Toto lze snadno dosáhnout, protože ve většině případů se používá trojcestný rozbočovač. Přidáním dostatečného množství rozbočovačů na hlavní kabely, se nemusíte obávat dodatečného přidávání svítidel. Většina lidí zapomíná na to, že samotné světla se dodávají s kabelem, který je obvykle 1m, 1,5m nebo 2m. Tuto informaci lze nalézt v popisu světel.

 

To je vše! Jednoduché instalování, bezpečné, 12V Plug and Play osvětlení, které opravdu může instalovat kdokoli bez elektrikáře. Garden Lights zahradní osvětlení je velmi jednoduché a zcela bezpečné na instalaci díky nízkému napětí 12V. Garden Lights zahradní osvětlení je skutečné DIY zahradní osvětlovací řešení, protože všechny kabely, světla, transformátory a příslušenství jsou dodávány s předformovanými zátkami. Vše se zapojuje jednoduchým zapojením celého systému do standardní vnitřní nebo vnější 3-pólové zásuvky. Není potřeba žádné zapojení nebo elektrické znalosti.

Některé žárovky v řadě zahradních světel jsou dodávány s halogenovou žárovkou. Například výměnou halogenové žárovky s výkonem 20 W za 4 W úspornou žárovku můžete ušetřit až 80% energie. Použitím 4 W LED žárovek bude stačit 60 W transformátor namísto 150 W transformátoru.

K návrhu osvětlení můžete využít obrázky v galerii, do kterých doporučujeme zakreslit celou zahradu, zaznamenat požadované světla. A také pomohou s návrhem transformátoru a připojovacích kabelů.

Kompletný sortiment 12V záhradného osvetlenia nájdete v našom eshope